Jelouse .

Hai ,
Aku nak luahkan something ni , mmg susah dapat pakwe ex kawan sendiri . Aku bukan perampas or what , ataupun aku jilat ludah kwn sendiri . suka sama suka nak buat mcm mana kan ? hmm. hah bukan tu aku nak luahkan , Aku senyanya kuat cemburu lagilagi pakwe aku rapat sangat dengan ex dia tu allysa, seriesly , lagilagi ckp benda bukanbukan. erhh aku rasa mcm ahhhh, geram siot , nak nangis pun ada ni. aku takut nak jujur kat dia , sbb aku sedar aku pun layan laki lain , tapi dia suruh jujur, aku jujur jelah, hmmm . nak nangis ni. mmg sakit hati sial , mcm kena toreh dgn pisau , maybe tuhan nak bagi aku rasa mcm mana allysa rasa time allysa dpt tahu aku kaple ngan dia. aku redha. :") Aku hope sgt cemburu aku ni tak tahap gaban.ermm. aku hope jugak kalau diorg masih sygkan antara msing2,diorg kembali semula , itu aku redha. 
Friday, 7 December 2012 @ 06:54 / 0 daisies

Bangang

For Someone,


Thanks la dengan doa kau tu. haha eh, kau tak sedar ke diri kau tu ? ni men tuduh je bb aku, kau ingat kau tak pernah ke ? hah ? aku tanya kau ni , kalau nak tuduh orang tu , cermin diri kau tu sikit. Kau ingatkan balik apa yang kau pernah buat . sekarang kau tinggal kan mcm tu je kan? hah sama je la apa yg kau ckp tu. benda post tu senanya bkn utkorg lain , TAPI kau k KAU! lu perli diri sendiri tahu tak ? tah kau perasan ke tak tah, ! nananaan ~ k bye!
Thursday, 6 December 2012 @ 09:53 / 0 daisies

Friendship

Hai there , hari ni tak tahu kenapa aku tergerak hati nak post pasal friendship , maybe aku rindu dekat bestie. hee.
Sahabatnya sejati akan selalu disamping sahabatnya dalam keadaan apapun, dan sedia membantu sahabatnya dalam apa kesusahan yang berlaku oleh sahabatnya.
yes , memang betul . Bestie aku ada ciriciri di atas tu. Alhamdullilah aku dapat kwn mcm diorg . Teringat time aku ada problem dengan siEX . Gaduh besar. Diorang yang paling risau , diorang yang tolong aku , diorang yang bagi semangat kat aku . hee . So , korang yang ada sahabat ada ciriciri tu , jangan siasia kan mereka eh :')
Persahabat itu seperti sebuah Jarum jam, kemanapun ia pergi, dan kemanapun ia akan jauh melangkah, Ia akan tetap kembali lagi bertemu dengan Anda.
with seroo
Dalam persahabatan , tak semestinya kita baik dengan sahabat 24 jam . mesti ada pergaduhan. Pergaduhan datang bila ada perasaan cemburu , dengki , rebut pakwe kan  ? ala pasal seorang lelaki tak perlu sampai putus kawan kan ? jodoh kita tak kemana pun . cemburu ? biasa la tu , cemburu tengok kwn kita bahagia , cemburu tengok kawan ada jam baru , haha lol. kalau ye pun cemburu tak payah la bergaduh , cm bebudak je ah.  Tapi , jika seseorang sahabat itu menyayangi sahabatnya walaupun tengah berperang besar antara sahabat , sahabat itu selalu ada di samping sahabatnya :) ehee . tak tahu la korang paham ke tak , sebab sekarang bm aku makin menurun , time sekolah rendah dpt A je, skg hampeh. hihi .
Jika sahabat pernah membuatmu terluka, berpikirlah bahwa dia hanya manusia biasa yang tak sempurna, Jika sahabat pernah membuatmu marah, berpikirlah bahwa bukan hanya dia yang pernah berbuat salah.
with allysa

hee k la smpai sini je . bye !


Tuesday, 4 December 2012 @ 09:43 / 0 daisies

Dzul Fiqaa


Dzul ,
Every time i look at the keyboard , i see that I and U are always together.
Hee i curi dekat google je tu . hehe.
Hai yang baca tu ,  hee , kali ni aku nak story about dzul . kan hari tu aku ada kata aku nak post mcm mana si Dzul minta kaple kan ? okay . 20/12/2012 dalam pukul 9 cm tu la , dia whatsap aku . dia antar,
                                        Will you be mine ?
Aku ingat memain , rupanya betul aku terimalah . hee . Happy gila kot aku time tu. yela dulu sebelum aku kenal dengan zahirul , aku ada minat kat dzul . Tah macam mana zahirul depat tackle aku , eee Dzul ah ni lambat benor tackle nyaa. haha. Sebelum aku kaple dengan Dzul, masing2 jujur perasaan yg dulu . hee . Dzul kata time aku minat kat dia, dia pun ada minat kat aku , tapi time tu dia malas nak kaple . hee . smbung dekat pasal yg aku nak post ni, Dia ada kata ,
Sayang boleh jadi yang halal untuk bie and sayang lah bie punya selamanya.
Hee insyaallah bie . Hope kita ada jodoh la :)  And dia ada jugak kata,
Ingat! Gaduh mcm mana pun jangan sebut perkataan break/clash tau? Bie nak sayang smpai kita sehidup semati!

 haha sayang selalu ingat pesan bie tu . Bie pun sama lah eh ? kalau gaduh jgn sebut mcm tu. Hee. So korang dah tahu mcm mana dia minta kaple kan ? dah senyap :p haha. Eh korang doakan la kitaorg ada jodoh . kekal selamanya. haha apa ah aku ni , baru form1 dh bercinta, wuuu cinta monyet. k la , nnti aku post lagi .  kbye :D *lmbai tangan
I ❤ my crazy boyfie sometimes stupid but oh so amazing boyfriend.
Monday, 3 December 2012 @ 07:00 / 0 daisies


« Older posts



Copyright ©. Layout by OhMissLinda.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.