Bangang

For Someone,


Thanks la dengan doa kau tu. haha eh, kau tak sedar ke diri kau tu ? ni men tuduh je bb aku, kau ingat kau tak pernah ke ? hah ? aku tanya kau ni , kalau nak tuduh orang tu , cermin diri kau tu sikit. Kau ingatkan balik apa yang kau pernah buat . sekarang kau tinggal kan mcm tu je kan? hah sama je la apa yg kau ckp tu. benda post tu senanya bkn utkorg lain , TAPI kau k KAU! lu perli diri sendiri tahu tak ? tah kau perasan ke tak tah, ! nananaan ~ k bye!
Thursday, 6 December 2012 @ 09:53 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by OhMissLinda.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.