miss school .

Hey . "Miss School" ? tak rindu kat sekolah tu pun , aku rindu kelas , classmate , cermin tandas. Paling aku rindu dekat Sahira , Allysa , Peah , Dzul . Ex rindu tak ? hmm tak pun , buat apa nak rindu dia , bukan dia rindu aku pun. Ada sikit rindu kat crush , ye la dulu asyik usha dia. wuuu marah dzul kang. Kena tidur luar nnti aku. haha. Cikgu ? rindu sikit cinenot je. hehe. Last day sekolah kan hari jumaat? tapi aku malas nak datang sebab hari Rabu aku buat hal kat sekolah smpai kena panggil makbapak . err. aku buat hal smpai kena panggil mak bapak ? ada lah malas aku nak citer. psl benda kecik je pun . Khamis aku datang laa , aku datang sebab kawan , nnti diorg pindah :( tak dapat la nak jumpa kan ? hmm :( tde benda best pun. ye ah kena kurung dlm bilik IPD . err. time balik tu , main la tepung , aku denggan sera tak main pun sebab pakai kain. k . tape lah , tengok diorg main tepung pun dh boleh buat aku happy :) hee .

I miss you my real friend's!!! Million hugs from me!!! hee . bye
Saturday, 24 November 2012 @ 06:30 / 0 daisies


« Older posts Newer posts»



Copyright ©. Layout by OhMissLinda.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.